Græsslåning og vedligeholdelse af plæner

​Græsslåning er noget, som de fleste private boligejere og virksomhedsejere blot skal have overstået. Men hvad nu hvis du kan få det udført til en konkurrencedygtig pris, så du ikke selv skal bruge tid på det? 

Vores multiservice tilbyder professionel græsslåning i høj kvalitet til private og erhverv i Kalundborg, Jyderup og Svinninge. Slåning af græsplæne skal gøres ordentligt, for at plænen holder sig frisk og pæn. Græsplænevedligeholdelse kræver viden og erfaring, hvilket vi har. 

Græsslåning hvornår og græsslåning hvor ofte er nogle af de hyppigst forekommende spørgsmål, vi får, når vi taler om vores erhverv. Tag en snak med os om, hvad vi kan gøre for dig, så du selv kan slippe for slåning af græsplæne igen.

Få en god pris på græsslåning

Priser på græsslåning afhænger af rigtig mange faktorer, herunder blandt andet sæson, regler, pr. m2, forår, regnvejr, klippehøjde på græs og mange flere.

Har du en vildtvoksende græsplæne, er det måske på tide at få gjort noget ved det - og det gør vi gerne for dig med egne maskiner, så du ikke skal stille noget til rådighed.

Hos os har du mulighed for at indgå en fast aftale, hvor vi med faste mellemrum kommer og slår græs hos dig. Vi kan også være behjælpelig med buskrydning, fældning af træer og meget andet forefaldende havearbejde.

Ring eller skriv for aftale

Vil du høre mere om priser på græsslåning, er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder for eksempelvis en fast aftale. Ring til os på telefon 24 94 56 30, eller skriv til dalgaard@live.dk 

Find os

Staksøgaard's Multiservice v/Dan Dalgaard Pedersen

Nykøbingvej 59, 4591 Føllenslev.

​Firmainfo

Staksøgaard's Multiservice

v/Dan Dalgaard Pedersen

CVR: 31522250

Nykøbingvej 59, 4591 Føllenslev

Telefon: 24 94 56 30

E-mail: dalgaard@live.dk