Hækklipning af alle typer hække

​Hos Staksøgaard’s Multiservice tilbyder vi hækklipning af alle typer hække hos private og erhverv Kalundborg, Jyderup og Svinninge. Gennem mange år har vi varetaget alle former for haveservice hos et utal af kunder med stor succes, og vi har således frigivet en masse ressourcer, der kan bruges andetsteds.

Når vi udfører hækkeklipning, er det altid med fokus på at levere høj kvalitet, så du som kunde får et flot resultat. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på klipning af hæk, så du kan få passet din hæk, som altid vil se pæn og velplejet ud. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi gøre for dig, hvad angår haveservice.

Professionel hækklipning i høj kvalitet

Er din hæk ved at vokse vildt, og kunne den godt trænge til en klipning, er vi specialister i beskæring af hæk og har altid fokus på at gøre vores kunder glade og tilfredse med håndværk i høj kvalitet. 

​Hvad koster hækklipning, hækklipning hvornår og hækklipning hvordan er spørgsmål, der er ganske relevante.

Vores priser afhænger af størrelsen på hækken og længden, hvorfor du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på hjælp til hækklipning. Vi kan også bidrage med andre former for haveservice, da vi er et professionelt multiservicefirma, der har mangeartede kompetencer.

Få en fast aftale om klipning af hæk

Er du interesseret i en fast aftale, hvor vi kommer og klipper din hæk, kan du altid kontakte os på telefon 24 94 56 30 eller skrive til dalgaard@live.dk  for at høre mere om priser, tilbud og meget andet.

Find os

Staksøgaard's Multiservice v/Dan Dalgaard Pedersen

Nykøbingvej 59, 4591 Føllenslev.

​Firmainfo

Staksøgaard's Multiservice

v/Dan Dalgaard Pedersen

CVR: 31522250

Nykøbingvej 59, 4591 Føllenslev

Telefon: 24 94 56 30

E-mail: dalgaard@live.dk