Træfældning af træer i alle højder

​Har du brug for nogen, der kan hjælpe dig med træfældning, hvor der er fokus på sikkerhed? Vi beskæftiger os med træfældning, topkapning og beskæring, til både private og erhverv i Kalundborg, Jyderup og Svinninge.

Vi har mange års erfaring med at fjerne træer nær huse og bygninger. Vi arbejder professionelt og sikkert, og kan nemt udpege svækkede og syge træer, som udgør en sikkerhedsrisiko for dem, som færdes i de grønne områder. Skal vi hjælpe dig?

Få professionel hjælp til træfældning

Ud over professionel træfældning tilbyder vi også mindre skovningsopgaver som afkvistning, afgrening og opskæring af træ. Vi påtager os alle former for træfældning, blandt andet:

  • Fældning af træer
  • Beskæring
  • Stubfræsning
  • Flishugning
  • Bortskaffelse af træet

Vi har mange års erfaring og udfører vores arbejde efter gældende sikkerhedsforskrifter, når det kommer til fældning af træ uanset størrelse og træsort. 

Hvad koster træfældning? Det kommer an på træets størrelse og kompleksitet. Skal der skærmes af i forhold til beboelse, koster det lidt ekstra.

Kontakt os for at få et tilbud på din opgave

Er du interesseret i et godt tilbud på træfældning eller måske træbeskæring? Vi tilbyder gode priser, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os på telefon 24 94 56 30 eller skrive til dalgaard@live.dk for at høre mere.

Find os

Staksøgaard's Multiservice v/Dan Dalgaard Pedersen

Nykøbingvej 59, 4591 Føllenslev.

​Firmainfo

Staksøgaard's Multiservice

v/Dan Dalgaard Pedersen

CVR: 31522250

Nykøbingvej 59, 4591 Føllenslev

Telefon: 24 94 56 30

E-mail: dalgaard@live.dk