Fjernelse af hvepsebo til konkurrencedygtige priser

Hos Staksøgaard’s Multiservice er vi eksperter i fjernelse af hvepsebo, hvilket vi hjælper private og erhverv i Kalundborg, Jyderup og Svinninge med, som har sådanne problemer. Har du opdaget et hvepsebo på din grund, kan vi hjælpe dig af med den ganske effektivt og hurtigt.

Effektiv hvepsebofjernelse er en nicheegenskab, som vi besidder i kraft af vores mange års erfaring. Ingen har lyst til at have et hvepsebo i sin have. Hvepse og gedehamse er ret ubehagelige, selvom de kun angriber, når de føler sig truede. Vi ved, hvordan man skal omgås dem og kan derfor bekæmpe hvepseboet på effektiv vis.

Hurtig fjernelse uanset størrelse og omfang

Bekæmpelse af hvepse forudsætter, at man ved, hvad man har med at gøre. Gennem mange år i branchen og egenhændig erfaring med hvepsebekæmpelse kan vi gøre det hurtigt for dig, således at du ikke skal bekymre dig om hvepsebo igen.

Hvad koster fjernelse af hvepsebo? Det kommer helt an på omfanget af opgaven. Vi tilbyder særdeles konkurrencedygtige priser på skadedyrsbekæmpelse, hvorfor du altid kan komme til os, hvis du har problemer med et hvepsebo på din private grund eller virksomhedens ejendom.

Kontakt os for en pris på fjernelse af hvepsebo

Vil du have professionel assistance til fjernelse af hvepsebo, er vi parate til at hjælpe dig, når du har brug for det. Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 24 94 56 30 eller skrive til dalgaard@live.dk 

Find os

Staksøgaard's Multiservice v/Dan Dalgaard Pedersen

Nykøbingvej 59, 4591 Føllenslev.

​Firmainfo

Staksøgaard's Multiservice

v/Dan Dalgaard Pedersen

CVR: 31522250

Nykøbingvej 59, 4591 Føllenslev

Telefon: 24 94 56 30

E-mail: dalgaard@live.dk